Un produs Blogger.

Un fel de Sherlock Holmes

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

         Iar ma amuz pe seama articolelor... aruncati si voi un ochi p`aici. Cica femeile isi urmaresc fostii iubiti pe internet! Si din cate am cunoscut (femei) tind sa cred ca este ceva adevarat pe aici! Sunt persoane care stau cu ochii la tot ce misca pe net cum stau vecinele mele cu ochii pe vizor cand aud ceva miscare prin bloc!
          Parca imi si imaginez un cuplu, amandoi avand conturi pe feis, haifaiv si alte retele stand fiecare in fata calculatorului cautand probe...adica nod in papura! Dupa cum reiese din studiile alea femeile sunt capul rautatilor, adica ele sunt geloasele, barbatii vazandu-si de treaba lor. Partea feminina de mai sus ia la puricat toata lista de prieteni dar mai ales prietene ale iubitului ei. Analizeaza pozele, comentariile, zambetele tot ce poate fi folosit la dosar. Nu se multumeste cu atat trebuie sa intre si pe adresa de mail, pe mess sa vada cine ar putea sa il contacteze pe mult ravnitul ei. Citeste mail-uri primite cu mult inainte sa inceapa relatia lor, isi face o lista cu mici descrieri la fiecare sa ii fie mai usor cand ca va trebui sa dea cartile pe fata. 
         Stabileste gradul de apropiere intre el si restul "pipitelor", descopera fostele prietene, cauta sa vada cum au fost relatiile, cum s-a purtat cu ele, unde a fost, cat a fost, cu cine ieseau, poate mai au vreun punct comun si nu stie ea....Doamne cata munca, atata truda doar sa fie si ea putin fericita...sa se simta si ea putin.."unica"!

Continuarea pe PUNCTUL DE PE "i"

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements