Un produs Blogger.

Yes Day!

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

De mult ma gandeam sa imi aleg o zi care pentru mine sa fie Yes Day si a sosit, in sfarsit momentul. Astazi putin imi pasa ce sunt si ce nu sunt eu insumi. Nu ma mai gandesc la asta. Astazi sunt fericita pentru ca soarele si-a reluat locul in viata mea. L-am lasat pe Platon deoparte, fereastra e deschisa si speranta pune stapanire pe camera mea. Astazi cant, visez, sper, ma joc. Astazi ma simt ca un luntras care pune deoparte vaslele si se lasa in voia curentului; in sfarsit are timp sa priveasca malurile, pana acum nu le privea.

Cineva spunea ca cele mai frumoase lucururi sunt cele pe care ti le sufla nebunia si le scrie ratiunea...astazi o sa fiu mai aproape de visare si maine mai departe de ratiune. Astazi nu spun "NU"...oricare ar fi intrebarea.
Astazi vreau sa ma imbat cu soare, sa cant melodia pe care o am pe repeat- Goo Goo Dolls, Iris- vreau sa numar ghioceii din Cismigiu, sa ma intind pe verdele ierbii si sa sarut cerul. Astazi ma simt bine.

Astazi eu sunt primavara, muzica, culoarea. Pentru voi ce inseamna  astazi?

Din partea casei:

8 comentarii:

Hrista spunea...

un post bun, dupa parerea mea este un post care contine cel putin o intrebare.

Ti-ai facut curaj si ai inceput sa-ti faci prezenta in 99bloguri.

Astazi - inseamna soare, plimbare, piata, ganduri de gratar, dorinta de a visa fara sa adorm, plantare flori in gradina din fata casei, intr-un cuvant, activitate casnica cu atributii de visator in orele unei zile invadate de primavara.

Hrista spunea...

si daca am ascunde noi aceasta zi pe la fiecare in parte?

Anonim spunea...

Multumesc..deja incep sa ma simt aici ca la mine acasa.

Totul e sa stim sa gasim in noi si maine bucuria pe care o simtim azi si sa facem din lucruri simple minuni..

Hrista spunea...

minunat!

Hrista spunea...

ma gandesc ca la 100 de co-autori in 99bloguri ( acum avem un nr de 30, in cele 2 saptamani de cand am reluat aceasta optiune in blog ) sa ne putem strange intr-un grup numit clubul bloggerilor cu statut de personal in 99bloguri. Voi reveni cu acest gand mai incolo..

Anonim spunea...

Da, ar fi foarte tare

Hrista spunea...

avem nevoie si de suportul vostru, insemnand ca toti sa-si doreasca asta.

In anul trebut am participat la o intalnire asemanatoare cu cativa bloggeri din Bucuresti. A fost antrenant si plun de intentii bune.:)

Anonim spunea...

Ar fi foarte frumos sa ne cunoastem..sa vedem cine ce a scris. Eu m-am intalnit cu cativa prieteni de pe un forum unde publicam regulat si a fost foarte bine ca am putut sa asociem fetele lor cu textele pe care le scriau.
Cam asa ar trebui sa fie si intalnirea noastra.. :)

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements