Un produs Blogger.

Ce îi enervează pe bărbați

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Vă era dor să aflați ceva despre zodii, despre cum gândesc, ce le place sau ce îi enervează pe bărbați în funcție de zodie? Cred că îmi fac rubrică cu horoscoape și zodiace, că prea e un subiect bun de abordat oricând. La numărul de postări pe care îl am deja pe blog și care au ca subiect zodiile, ar părea că stau toată ziua și caut articole pe tema asta. Nu e deloc așa. Am participat cândva la un concurs (nici nu mai știu de ce natură era sau de ce am participat, având în vedere că n-am câștigat în viața mea ceva printr-un concurs) pe „Unica” (revistă pentru femei; eu aș spune pentru anumite femei). De atunci, tot primesc aproape zilnic câte un mail ce conține articole de felul ăsta. Aș putea să blochez mail-urile, dar încă mă distrează.

Acum câteva zile femeile puteau afla ce îi enervează pe iubiții lor în relația cu ele în funcție de zodie. Șoc și groază! Și de enervat se enervează în funcție de zodie! Să vă dau câteva exemple.

Berbec: îl oftică foarte tare indecizia. Dacă îţi pune o întrebare vrea un răspuns cât mai rapid, cât mai la obiect şi cât mai sincer. Să înțeleg că dacă ar fi Scorpion, ai putea să o ții așa într-o amânare, într-o indecizie continuă? Și ai putea să-l și minți, că nu s-ar enerva...Doar nu e Berbec.

Taur: este de obicei cel care aplanează conflicte, dar în relaţia de cuplu poate fi scos din sărite, dacă adopţi o atitudine foarte feministă cu el şi îl acuzi că e misogin pentru că te-a rugat să-i calci cămaşa. Asta m-a lăsat fără prea multe de zis. Deci doar Taurul se enervează dacă îl acuzi că e misogin. Restul zodiilor nu dau doi bani pe asta, dar pe ei nici nu ai avea cum să îi acuzi de așa ceva pentru că nu o să te roage niciodată să le calci cămășile. Doar taurii poartă cămăși. Sau doar ei nu reușesc să și le calce singuri. Citiți continuarea pe Blog cu și, mai ales, despre.

Din partea casei:

2 comentarii:

Hrista spunea...

barbatii intruchipati in 'miscarea' zodiilor - sunt deja foarte multe bloguri pe nisa asta? Ai putea incerca o descriere altfel a zodiilor sub semnul unor dorinte sau nevoi ale oamenilor.

Si ca sa nu te suspecteze nimeni de plagiat ai putea incepe prin combinarea a 2 sau 3 horoscopuri zilnice si traduse de tine in proprile cuvinte. Ca un rezulmat avand ca surse 2, 3 hodiacuri zilnice.

:))

Renata spunea...

Nu mi se pare că plagiez nimic, doar nu am zis că sunt creația mea aberațiile astea. N-aș fi capabilă :) În plus, am dat și sursa. Sau dacă te referi la a plagia alte bloguri care conțin subiecte despre zodii,nici intenția asta nu o am. Am explicat în ce context îmi vin informațiile astea și părându-mi-se amuzante, am zis să le împărtășesc.

Cât despre a face o combinație de zodiacuri, crede-mă am lucruri mai importante de făcut decât să consult trei zodiacuri diferite zilnic. :) Merci pentru sugestii.

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements