Un produs Blogger.

Cine ce aduce trafic in blog - 99bloguri

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Gandul care mi-a rasarit astazi de dimineata in minte dupa o intrebare pusa de un cititor aseara face ca acest post sa fie scris cat mai repede si la obiect.
Sunt mijloace de promovare si programe de afiliere, atitudini de abordare si mesaje simple dar peste toate acestea mai exista si solutia de publicitate, gen adsense de la google. Nu am incercat pana acum sa promovez blogul 99bloguri printr-un asemenea sistem de promovare dar nu este timpul pierdut.

Altceva doresc sa scot in fata si anume ca o mare parte din traficul adus pe blog vin de la cuvintele cheie incluse in blog.
Aceste cuvinte cheie nu sunt o inventie si nici macar nu necesita o mare filosofie in ale blogging-ului ci pur si simplu ascund in spatele lor diferite link.

Ce este interesant este ca aceste cuvinte se pot cumpara. Daca vei citi cu atentie acest post vei observa cuvinte gen: care si prin , care ancoreaza diferite link catre pagina de concurs organizat de 99bloguri.
Cuvintele se pot achizitiona pe o perioada de un 1 (un) an de zile si costa 10 euro / cuvant.
Cuvantul/cuvintele odata cumparate se vor afisa in toate articolele postate in 99bloguri.
 
Cei interesati pot incerca optiunea 'contact' pentru a cere mai multe informatii cu privire la aceasta noua modalitate de promovare in blog.

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements