Un produs Blogger.

Detalii despre urmatorul concurs 99bloguri

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Mai sunt 2 zile si vom cunoaste castigatorul castilor vivanco fm 5060 . Dar nu acesta este subiectul acestui post ci intentia de a ' lansa la apa' un nou cooncurs organizat de 99bloguri oferind cateva detalii si informatii cu privire la urmatorul concurs.

Urmatorul concurs se va desfasura pe o perioada de 30 de zile incepand cu data de 1 mai 2011.
Pentru acest nou concurs avem 2 premii :
premiul 1 consta intr-un telefon nokia c3 , culoare roz
premiul 2 consta intr-o bicicleta .

In aceste 2 zile ramase pana la terminarea concursului actual existent in 99bloguri lucram la oficializarea concursului prin postarea cu imagini ale premiilor puse in joc.
Modalitatea de participare la urmatorul concurs va fi tot strangerea unui nr cat mai mare de vizualizari pentru linkurile primite in urma completarii optiunii de participare la concurs.
Cel care se va clasifica pe primul loc si va beneficia de premiul 1 va fi cel care va acumula la sfarsitul perioadei de concurs nr cel mai mare de vizualizari.
Premiul nr 2 va putea fi castigat de cel care se va afla pe locul 2, care va avea al 2 nr maxim de vizuzlizari pentru linkul primit.

In cursul zilei de sambata ( 30 aprilie 2011 ) vom anunta castigatorul actualului concurs + postarea oficiala a urmatorului concurs desfasurat in 99bloguri.

P.s. Stati prin zona!


Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements