Un produs Blogger.

Dragoste la prima vedere...

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Ti s-a intamplat si tie, macar o data in viata, sa traiesti o dragoste la prima vedere? ...atunci poti spune ca esti o norocoasa.
Se spune ca atunci cand "scanteia" se aprinde la prima vedere, fizicul poate ocupa un loc primordial. Dar, dupa parerea mea acel barbat nu trebuie sa fie musai de o frumusete rapitoare, ci sa iti atraga atentia intr-un anumit mod si sa te faca sa il iubesti...pot fi nenumarate feluri de a te atrage... o lista interminabila pentru ca fiecare dintre noi, femeile.
Dar mai crede cineva in dragoste la prima vedere si, mai ales, daca aceasta poate evolua intr-o relatie fericita si de durata? ... o dragoste adevarata, care ar putea dainui peste ani. 
Sunt sigura ca printre noi exista astfel de cazuri fericite care, pana nu li s-a intamplat o astfel de grozavie, nu au crezut niciodata ca ar putea sa pateasca una ca asta. 
In aceasta situatie, cel de care te indragostesti este pentru tine o enigma si poate din acest motiv dorinta de a fi cu el este si mai mare: esti manata de acea nevoie de a afla cat mai multe despre el, de a descoperi misterul. Oricum, sentimentul pe care il simti este foarte greu de descris. 
Dar daca dragostea pe care o traiesti nu este impartasita si de cel care ti-a intors universul pe dos si ti-a schimbat legile tale intr-ale amorului? ... Nu iti ramane decat sa accepti situatia asa cum este, poate data viitoare totul va fi in favoarea ta.
Exista nenumarate situatii...
Poate ca aceste sentimentele profunde "instantanee" fata de o anumita persoana sunt influetate si de starea psihica pe care o ai: tocmai te-ai despartit de iubit si simti nevoia sa iti exteriorizezi sentimentele sau poate este o pura zvacnire de moment. 
Dar dragostea la prima vedere poate fi o dragoste ce dureaza toata viata... 
Poate dragostea la prima vedere este un mit in care multi nu cred.
Dragostea la prima vedere nu se intampla multor persoane, dar cei care au trait acest sentiment pot spune spune ca este unic. 
Poate fi doar inceputul unei iubiri vesnice... Mai multe detalii despre acest subiect gasiti AICI.

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements