Un produs Blogger.

Educatia ecologica

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Fac ce fac si tot la natura ma intorc. Astazi ma refer la educatia ecologica. Oare, cati dintre noi a auzit de aceasta forma de educatie.
In ultimul timp, prin toate mijloacele, suntem instiintati ca planeta noastra este intr-un proces de distrugere si primim indicatii despre cum sa NU facem.
Educatia ecologica ar fi o modalitate prin care am putea sa mai salvam mediul in care traim. Dar, odata cu educatia ecologica (EE) este nevoie si de activitati practice.
De aceea eu consider ca ar fi foarte bine sa se inceapa cu educatia pentru mediu de la varsta frageda, ceea ce ar pune in evidenta imbunatatire calitatii mediului si legaturi mai stranse intre oameni si natura. Trebuie, odata pentru totdeauna, sa constientizam ca suntem responsabili de ceea ce facem, sa realizam o reconciliere intre noi si natura.
Cei mici pot primii educatia ecologica prin diverse activitati cum ar fi: scolara, extrascolara, literare, artistice, plastice, sportive, desene, activitati practice, plimbari, drumetii, excursii, etc. Alte detalii referitoare la acest articol gasiti aici.
Tu ce parere ai, este prioritara si educatia ecologica?

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements