Un produs Blogger.

Legatura dintre bloguri tine de o postare originala

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Pana sa ajung sa fac 'curat' prin lista de co-autori as dori sa las spre posteritate un singur gand legat de postarea zilnica din blog.
Faptul ca esti co-autor, deci ai deja un blog in care postezi diferite subiecte nu inseamna ca ai si posibilitatea de a te face cu orice pret si prezent pe alte bloguri.

Postarea de articole in 99bloguri u trimitere in blogul tau nu va crea niciodata un nr de vizualizari doar in 99bloguri.
Postarea de subiecte in 99bloguri nu trebuie privit pur si simplu ca un surplus de vizitari creat prin postarile tale. Trebuie sa incepi sa postezi in asa fel incat nr de oameni care-ti citesc postul din 99bloguri sa fie interesati de a deveni cititori fideli al blogului tau.
Cum faci asta?
Respectand ceea ce scrie de fiecare data atunci cand incerci sa postezi ceva in 99bloguri. Acel text nu a fost scris sa umple acel gol ci sa poate crea un altfel de imagine a postului tau din 99bloguri.

Inainte de a posta incearca sa citesti. Inainte de a citi incearca sa intelegi. Si peste tot incearca sa formezi postari care exprim si altceva decat o fragmentare a postarii originale.


Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements