Un produs Blogger.

Probleme cu usi

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Paleta de oameni despre care urmeaza sa vorbesc nitelus are o arie mare de acoperire...indiferenta si prostia lor e intalnita in multe medii....

Ma irita oamenii care nu stiu sa inchida usa.
Pur si simplu ei nu stiu sa o inchida. Ce ar fi de facut decat sa o lase in voia ei sa se balangane linistita. Sunt mai multe intrebari pe le care le poti pune unui astfel de om, gen: 'ai casa in panta?', 'n-ai usa la casa?'. 
Unde ii intalnim? 
- In magazine unde pe usa chiar scrie "va rog inchideti usa", ei bine, ei nu o fac. De ce? Pentru ca sunt incompetenti. 
- In farmacii: intra, cumpara aspirina si paracetamolul, in tot acest timp usa este deschisa, ies din farmacie si o trag asa in lene fara sa o inchida. Apoi vezi farmacista iesind de la ghiseu indreptandu-se spre usa, bineinteles sa o inchida.
- In casa: sa zicem ca inviti pe cineva la tine sau esti la cineva acasa unde se intampla sa se gaseasca si o astfel de persoana. Toate usile camerelor pe unde a umblat sunt deschise eventual si lumina lasata aprinsa.
- La munca. Intra in firma si trage usa in cea mai mare lene si scarba, ramanand, normal, deschisa. Si toate usile pe unde se perinda persoana respectiva sunt, cum altfel decat deschise. Nu conteaza ca este curent, ca e viscol, ca e prea cald, ce daca, usile stau deschise. 


Continuarea pe PUNCTUL DE PE "i"

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements