Un produs Blogger.

Blogul sau gandul dintr-o viata online

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Faceam astazi o scurta trecere prin directorul de bloguri existent in 99bloguri si am constatat cu deosebita placere ca sunt incluse un nr de peste 550 de bloguri in 99bloguri .
Am constatat ca oamenii stau atat de mult si 'lucreaza' pe partea de seo ( aici ma refer la timpul alocat inscrierii blogurilor in directoare, adaugarea de widget-uri ) incat uit sa mai posteze ceva in blog. Partea mai rea este ca desi nu exista activitate in bloguri oamenii doresc sa le creasca atat pozitionarea cat si nr de vizualizari.

Pe ce?
Si mai ales pentru ce?

Pana o sa apara ( aflasem cu ceva timp in urma ca exista o initiativa a unui canal de sport in directia asta ) softuri de colectat informatii si procesat singure subiecte puse in forma unor articole mai trebuie sa prestezi si tu un anumit interes atat pentru postari cat si pentru citirea de bloguri.

Am spus si o spun de ceva timp : un blog care nu are activitate online nu poate sa fie un blog citit. Iar un blog care nu este citit intr-un intervat relativ scurt este abandonat.

'resturile' trairii tale adunate in idei si postate pe pagini online poate sa-ti ofere o imagine clara a prezentei tale de spirit si din viata de zi cu zi.
O mare parte din ceea ce transmiti prin blog daca nu-si are suportul si in viata de zi cu zi se poate intoarce si te poate contra in ceeaa ce vei crede si simti in viata reala.


Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements