Un produs Blogger.

Little school sau Tara Minunilor

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

            Nu a trebuit sa urcam pe un vrej de fasole, nici sa ne luptam cu balauri, vrajitoare, sau chiar cu morile de vant, ci a fost de ajuns sa deschidem o usa pentru a descoperi o lume minunata, din care nu lipsesc zanele cu puteri magice, aventuri si multe surprize. Este vorba despre cresa Little School, un loc din care am norocul sa fac si eu parte, avansand cu pasi repezi in tainele limbii engleze impreuna cu copii mei.
            De ce o cresa si nu o bona? Din sute de motive...nu numai ca la cresa exista persoane care stiu cum sa se poarte cu copii, cunosc intreaga lor perioada de dezvoltare intelectuala si iti garanteaza siguranta copilului tau, ba chiar acestea sunt concentrate pe imbinarea "utilului cu placutul" printr-o serie de extraactivitati menite sa dezvolte atat abilitatile intelectuale, cat si practice ale respectivului copil. Pe de alta parte, nu exista riscul de a avea o bona care sa se complaca in a avea o grija superficiala de copilul incredintat, care sa il lase sa se uite la tv, fara a-i acorda o atentie deosebita.
          La Little School e o culoare de apus, e miros proaspat de soare, e veselie...toate astea contureaza un mediu potrivit pentru dezvoltarea unui copil, mai ales ca intre perioada 3-5 ani acumuleaza cele mai mari cunostiinte, putandu-se bucura astfel de cursuri de pictura, dans, tenis de camp si multe multe surprize asigurate de zanele cele bune. In plus, se stie ca principiul optimismului e cel care sta la baza unei bune educatii iar aici, la Little School, buna-dispozitie nu lipseste niciodata. E cheia de a patrunde in aceasta lume minunata a copiilor si e muzica neintrerupta ce rasuna in intreaga cresa.
          Asadar, care este locul propice pentru o buna dezvoltare a copilului tau? O cresa care sa se ocupe de tot ceeea ce inseamna educatie, sau o bona care risca sa traiasca sub egoismul propriu fiintelor umane si sa nu acorde atentia cuvenita copilului in perioada cea mai importanta a vietii lui? Eu as opta fara a sta pe ganduri la prima varianta.
          Pentru a descoperi mai multe despre tot ce inseamna Little school puteti intra aici: www.littleschool.ro

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements