Un produs Blogger.

Luni= Cascat

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Ce grea e trezirea luni! Nu conteaza ca te-ai odihnit, ca ai adormit devreme, ca ai stat aproape tot week-end-ul si ai lenevit, ai facut ce iti place doar sa te relaxezi, ca ai baut ceaiuri de relaxare, ca ai dormit in pijamaua preferata, ca ti-ai indesat capul in perna si lenjeria preferata....nu...nu...

Luni ar trebui scoasa din calendar. Ganditi-va cum suna LUNI cand pronuntati, parca te face sa te incrunti, e imposibil sa iti iasa un U din gura cu un zambet pana la urechi. Deci Luni inseamna urat, ploaie, vant, somn, incruntare, alarma, ochi rosii, dureri de spate, par ciufulit, lovire de pereti pana la cafea, nehotarare in fata sifonierului... Chiar daca sunt in concediu, cand aud luni parca ma trece un fior. 

Parca nu ar fi destul ca e luni, in metrou, pe strada, pana si cand vorbesti la telefon observi ca mai toata lumea casca. Doamne si ce mai casca, cu lacrimi, cu dureri de maxilare! Doar cand te gandesti la cascat te apuca si apoi parca nu te mai poti opri. Asa ca il dai mai departe, il iei inapoi, ca si cum ai juca pase, numai ca acum mingea e cascatul. M-am saturat sa imi curca rimelul si sa mi se intinda creionul pe la ochi asa ca va dau cadou: un mare cascat.
 
Continuarea pe PUNCTUL DE PE "i"

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements