Un produs Blogger.

“Procedura 3TO Spange este alternativa interventiei chirurgicale in tratarea unghiei incarnate”.

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?


Din pacate , persoanele care sufera de unghie incarnata apeleaza la operatii chirurgicale extrem de dureroase prin reducerea patului unghial sau inlaturarea completa a unghiei .Acestea se efectueaza sub anestezie locala. Unghiile care se regenereaza devin mai inguste dar rata de recidiva dupa aceasta interventie este destul de mare.

3TO Spange care este o solutie de succes si de durata in corectarea unghiei incarnate prin aplicarea pe unghie a unor fire subtiri de metal (similare aparatului dentar) care corecteaza directia de cresterea a unghiei. Ajuta unghiile deformate sau incarnate sa creasca normal.
Prin aceasta metoda operatiile pot fi evitate .

Sarmulitele se personalizeaza dupa fiecare format de unghie si se pot utiliza rapid si fara durere, fara anestezie Procedura dureaza cateva minute si nu restrictioneaza activitatile zilnice , sportive..

Tratamentul cu o proteza din sarme este o metoda noua in corectarea tuturor formelor de unghii incarnate sau deformate .Sarmulitele Spange sunt confectionate dintr-un metal flexibil, compatibil cu tesutul.

link...

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements