Un produs Blogger.

Afacere cu iepuri

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Titlu articol: Afacere cu iepuri

Descriere articol

In tara noastra, dupa pararea specialistilor, exista o traditie in privinta cresterii iepurilor, care in ultimii ani nu a fost exploatata, aceasta ocupatie fiind deosebit de profitabila deoarece carnea de iepure, fiind considerata o carne aparte, este usoara, dietetica, gustoasa, are putina grasime si deosebita fata de celelalte feluri de carne pe care le consumam aproape in fiecare zi.
Carnea de iepure este o buna sursa de protein avand un inalt grad de digestibilitate si fiind bogata in amino-aciziesentiali.

Comertul cu carnea de iepure pe piata internationala este foarte bine dezvoltat mai ales in tarile vest-europene ca: Italia, care este cel mai mare importator din Europa, si tari precum, Franta, Rusia, Germania.
De aceea, pentru cei care vor sa dezvolte o afacere cu iepuri, am elaborate Ghidul “Cresterea iepurilor pentru profit”, in care vor gasi informatii utile in privinta cresterii iepurilor: care sunt cele mai rentabile rase care se pot creste, (rase care au o viteza de crestere mare)...

Keyword-uri : Afacere iepuri,ferma de iepuri,cresterea iepurilor,piata desfacere iepuri,documentatie iepuri,crescatorie iepuri

URL: http://www.afacere-iepuri.ro

Nume: Ciprian Baicociu

Judet: Ilfov

Nota* Acest articol Afacere cu iepuri a fost adaugat in 99bloguri prin optiunea adauga articol

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements