Un produs Blogger.

Cresterea prepelitelor

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Titlu articol: Cresterea prepelitelor

Descriere articol

Dezvoltarea unei afaceri cu prepelite in Romania la momentul de fata are un potential enorm, in primul rand, pentru ca nu sunt multi crescatori, iar in al doilea rand, oamenii au inceput sa consume oua de prepelita, dat fiind faptul ca si unii medici prescriu curele cu aceste oua, cunoscandu-se caracteristicile medicale pe care acestea le indeplinesc.

De aceea,prin Ghidul „Cresterea prepelitelor pentru profit”, ne-am propus sa oferim informatii esentiale cu privire la cresterea acestor pasari cat si la valorificarea produselor. Aceasta afacere se demareaza rapid, tinand cont de maturitatea sexuala precoce a acestor pasari, deoarece la varsta de 6-7 saptamani prepelita va depune primul ou si cantinatea infima de furaje pe care care aceasta o consuma intr-o zi.

Avantajul cel mai mare al acestei afaceri este acela ca, pe 1 metru patrat se pot creste pana la 400 de prepelite. Acest lucru se datoreaza faptului ca, aceste pasari sunt crescute in baterii pe cate 5 nivele, in fiecare baterie locuind 80 de indivizi.
articol pasari cresterea prepelitelor afacere

Asa cum am mai afirmat in randurile de mai sus , aceasta afacere se demareaza rapid, investitia initiala recuperandu-se in cateva luni. Afacerea cu prepelite se poate incepe, fie cumparand material bioloGhidul cresterea prepelitelor pentru profitgic deja matur, fie cumparand oua, care ulterior se vor incuba. De aceea, Ghidul „” aduce clientilor sai informatii clare despre cresterea prepelitelor, incepand de la incubarea oualelor, cresterea puilor, furajare, adapare, informatii despre valoarea vitaminelor si mineralelor, temperatura, etc. si nu in ultimul rand date de contact pentru valorificarea produselor rezultate din cresterea acestor pasari.

Keyword-uri : AFACERE PREPELITE,CRESTEREA PREPELITELOR,Afaceri prepelite,ferma prepelite,prepelite japoneze,crscatorie de prepelite,ingrijirea prepelitelor,ferme prepelite,desfacere garantata prepelite

URL: http://www.afacere-prepelite.ro

Nume: Baicociu Ciprian

Judet: Ilfov

Nota* Acest articol Cresterea prepelitelor a fost adaugat in 99bloguri prin optiunea adauga articol

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements