Un produs Blogger.

Vanzatoarele sunt dubioase

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Readuc astazi in discutie o dezbatere mai veche: vanzatoarele sunt dubioase. Am sa va relatez o intamplare petrecuta recent, din care putem trage o multime de concluzii, dar care toate converg pana la urma la aceeasi concluzie: vanzatoarele nu sunt prietenele noastre. Nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu oamenii normali, nu vor sa fie si nici nu vor fi niciodata. Amin!

In urma cu ceva vreme, am fost la cumparaturi in Cora cu "Ea", asa cum fac bilunar. Evident, atunci cumparam tot ce (nu) avem nevoie, dar nu despre asta vreau sa vorbim. Ca de fiecare data, grosul cumparaturilor este achitat pe bonuri e masa, pentru ca, asa cum este normal, suntem angajati si luam bonuri de masa. Cum poti sa te bucuri cel mai frumos de bonurile de masa? Simplu, le dai toate odata la Cora. Interesant este ca hypermarchet-ul Cora este unul dintre putinele puncte comerciale care accepta sa "platesti" cu bonuri orice.

In ziua cu pricina, obisnuiti fiind cu locul, am pornit sistematic tragand de imensul carucior, trecand, pe rand pe la raionul de DVD-uri, carduri de memorie, pahare, becuri, neoane, acumulatori, detergenti, servetele, paine, deodorante, mezeluri, dulciuri, o fuga pe la peste si icre, ulterior pe la bere, am renuntat la tequila in favoarea unei Finlandia, stiti cum e, un ochi pe la vinuri, toate bune. Dupa un calcul simplu, cele 44 de bonuri de masa erau insuficiente, dar cine poate sta in calea bunastarii noastre? Nimeni, evident!

Am ajuns la casa de marcat si ne-am apucat sa golim caruciorul. Am scos tot ce v-am enumerat cu strictete si am inceput sa le intindem pe banda. Vanzatoarea, o tanti trecuta bine de prima tinerete, era foarte rapida: i-a luat 5 minute sa scaneze 2 ciocolate. Alte 5 sa scaneze 4 beri, alte 10 sa scaneze 4 avocado...de vis! Dupa ce mi-am petrecut circa 30 de minute fluierand si injurand in gand, constat ca babuta terminase de scanat produsele si adreseaza minunata intrebare:

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements