Un produs Blogger.

Interviu : Retrospectiva unei activitati de creatie

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

1. Cu cine avem onoarea sa ne prezinte cateva franturi din experienta sa de blogger ?

Buna ziua, numele meu este Oana si sunt la inceput in ceea ce inseamna blog, insa as fi bucuroasa sa pot impartasi cate ceva din ceea ce cunosc.

2.Blogul s-a transformat pe rand de la o simpla pagina de internet la o adevarata opinie marcanta in viziunea online.Cum se numeste blogul tau?De cand ai acest blog?

http://handmade4babies-bijou-crochet.blogspot.com
Activitatea de blogger am inceput-o in luna martie anul curent:)

3.Cum iti descri blogul in fix 10 cuvinte?

Relaxare, pasiune, creativitate, unicitate, originalitate,daruire, o farama din sufletul meu.

4.Care crezi ca este cea mai buna modalitate de a atrage cititorii , implicit de a avea trafic pe blog?

Depinde in ce stadiu esti: incepator sau cu experienta-vechime. Pentru un incepator cred eu, o buna modalitate de a avea trafic este colaborarea cu un blogger mai vechi in bransa in vederea promovarii:).Gasirea unei anumite tematici, nise.Si, nu in ultimul rand postari de calitate , frecvente.

5.Ce insemna a scrie pe blog atunci cand ai postat primul articol in blog?

Inseamna stangacie:), emotie:),nu stii care va fi reactia cititorului..insa a posta pe propriul blog nu inseamna a tine cont neaparat de dorinta celor ce citesc, ci de propriul tau spatiu interior,de viziunea asupra vietii, de interes, de stare...

6.Ce ai inteles in plus fata de acea perioada de inceput cand ai scris primul articol fara de astazi,cand esti la al n-lea articol postat in blog?

Am inteles ca este importanta axarea pe o anumita tematica, prezenta constanta cu postari atractive, interactiunea cu cei ce lasa comentarii....

7.Ce sfaturi ai oferi unei persoane care si-ar incepe astazi un blog si ti-ar cere niste sfaturi ( nu fi zgarcit cu raspunsul la aceasta intrebare )

Nu stiu daca sunt eu in masura sa ofer un sfat(incepatoare fiind si eu)insa,un prim sfat ar fi: daca nu ai o anumita pasiune pe care sa o transpui pe un blog( poezia, creatiile handmade,etc)incearca sa fii original, nu copia ce vezi prin blogosfera:)....pozele facute de tine sa fie extrem de clare si de calitate,promovarea pe orice cale posibila este o necesitate pentru traficul care-l vei avea...daca faci parte din comunitatea artizanilor participa cat de des poti la targuri, expozitii....incearca sa ai o atitudine proactiva..sa cunosti oameni daca ai posibilitatea.

8.Care este tema centrala despre care ai vrea sa vb in postari si discutii mai dese?

In ceea ce ma priveste,tema centrala evident este cea a creatiilor handmade , dar si tot ce tine de spiritualitate, dezvoltare personala...

9.Aceste raspunsuri se vor posta in 99boguri si dorim ca acest articol sa poarte un titlu ales de tine.Ce titlu ai pune acestui set de intrebari?

Retrospectiva unei activitati de creatie

10.Aceste intrebari si raspunsuri se vor posta in 99bloguri purtand un titlu ales de tine la punctul 9.La aceste intrebari vor raspunde si alte persoane.Te rog scrie o intrebare la care va raspunde cel care va completa intrebarile de mai sus plus intrebarea ta.(indiferent de tema,interes..o intrebare la care sa raspunda urmatorul)

Intre un obiect produs in serie si un produs handmade, unicat, de ce anume este influentata alegerea ta: de pret/notorietate sau de originalitate? 

Nota* Acest articol Retrospectiva unei activitati de creatie a fost adaugat in 99bloguri prin optiunea adauga interviu

Din partea casei:

1 comentarii:

Anonim spunea...

Intre un obiect produs in serie si un produs handmade, unicat, de ce anume este influentata alegerea ta: de pret/notorietate sau de originalitate?

de frumusete.

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements