Un produs Blogger.

A avea sau a nu scrie ce gandesti in blog

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

..doar pentru ca nu exista o legatura de care sa te agati ( in cazul in care acel site/blog nu-ti permite manevra de copy-paste sau subiectul este prea greu pentru ora la care te-ai trezit).

Sa fie vorba de lipsa de timp atunci cand vorbim de cum se poate face blogging?
Constat ca exista o diferenta clara intre domeniile de interes in ceea ce priveste scrierea si intretinerea unui blog intre ceea ce se intampla afara si cei de aici, din spatiul carpatico-dunubian-pontic.

Cum este structurat un articol bun?
Cel care are in structura lui 80% optimizare si 'atentie' din partea google, 10% creativitate de a pune in scris o idee structurand intelesul ei la mai multe grade de intelegere ( pentru tot poporul ) si 10% subiecte fierbinti comentate sau completate prin prisma propriei analize de gandire.

Latura personala si proprie a fiecarui blog in parte si-a pierdut de mult autenticitatea de a se putea numi ' blog personal'.
Acum blogurile au devenit 'spam-uri' de 'noutati si stiri muzicale' sau 'pagini xerox' dupa alte cateva publicatii online.

Unde se va ajunge intr-un final?
Daca un blog colectiv nu este altceva decat un forum cu publicatii de nisa un blog strict personal poate sa devina orice doar in masura in care atentia autorului este indreptata inspre online.

Care sunt cele mai bune bloguri dupa parerea mea cu sau fara multi vizitatori?
R: acele bloguri care nu contin postari manevrate prin instrumentul 'copy-paste'.

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements