Un produs Blogger.

Noul director Tarom si-a inceput mandatul

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Titlu articol: Noul director Tarom si-a inceput mandatul

Descriere articol (minim 200 caractere)

Gabriela Bordea, noul director al companiei aeriene numit prin ordinul ministrului Transporturilor, Anca Boagiu, si-a inceput madatul la 1 aprilie. Gabriela Bordea o precede pe Ruxandra Brutaru, directorul general al Tarom incepand din 2008, care a demisionat in cursul lunii martie din functia pe care o ocupa.

Aceasta a a anuntat ca se va demara campania de renegociere a contractelor cu partenerii de business pentru a eficientiza activitatea companiei aeriene. Gabriela Bordea a mai declarat ca prioritatile sale la conducerea companiei sunt eficientizarea activitatilor si reducerea cheltuielilor. In concret, Tarom va reduce numarul de agentii interne care nu sunt profitabile si va creste activitatea si prezenta pe internet, mai ales in ce priveste posibilitatea de a rezerva bilete de avion online.

"Eficientizarea activitatii proprii a reprezentat si reprezinta in continuare principalul obiectiv al conducerii Tarom. In acest sens, conducerea Tarom a demarat anul trecut implementarea unui plan strategic pe termen scurt si mediu, care sa rentabilizeze activitatea prin reducerea cheltuielilor si prin masuri de crestere a veniturilor", a declarat Gabriela Bordea.
O alta proritate a noului director este comunicarea mai intensiva catre toate categoriile de public. "In paralel, exista un program de optimizare a retelei de rute, a orarului de zbor si a flotei, astfel incat sa putem exploata la maximum beneficiile operarii cu partenerii din alianta SkyTeam", declara Bordea.

Ca masuri de reducere a cheltuielilor au fost mentionate recalcularea rutelor de zbor, utilizarea corecta a capacitatii de transport, renegocierea contractelor cu partenerii de afaceri, reducerea costurilor tehnice si a costurilor administrative cu deplasarile in interes de serviciu, renegocierea contractelor cu centrele de training si hoteluri partenere, relocarea agentiilor externe TAROM in aeroporturi si reducerea numarului agentiilor interne in functie de gradul de profitabilitate al acestora.

tarom bordea gabriel articol director


Keyword-uri ( minim 5 cuvinte cheie ): tarom, bilete de avion, hoteluri, gabriela bordea, anca boagiu, ruxandra brutaru, skyteam

URL: http://www.esky.ro/

Nota* Acest articol Noul director Tarom si-a inceput mandatul a fost adaugat in 99bloguri prin optiunea adauga articol

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements