Un produs Blogger.

INTERVIU: Eu si Blogurile - "Orbul care Vede"

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

1. Cu cine avem onoarea sa ne prezinte cateva franturi din experienta sa de blogger ? 

Sa ma prezint oficial n-ar avea nici un sens asa ca mai bine folosesc un pseudonim pe care il detin ca sa spun asa la nivel de cuvant cheie:) Sa zicem ca ma intitulez azone24 

2.Blogul s-a transformat pe rand de la o simpla pagina de internet la o adevarata opinie marcanta in viziunea online.Cum se numeste blogul tau?De cand ai acest blog? 

Desi activez de ceva timp in online spre rusinea mea am sa recunosc ca nu am fost atat de consecvent incat sa tin un blog pana in prezent. Blogurile si site-urile s-au succedat cu viteza ideilelor si a dorintei mele de a le testa. Ultimul Blog e atat de proaspat incat daca ar fi fost scris pe hartie cerneala nu s-ar fi uscat. Acest blog este un proiect care sper eu sa ma tina pana imi ating norma, mai exact acest blog se numeste 1001 idei de afaceri si posibilitati de investitie, si se vrea a fi o colectie personala de idei cat mai originale, de preferat aplicabile la modul realist. 

3.Cum iti descri blogul in fix 10 cuvinte? 

1001 idei de afaceri si posibilitati de investitie  

4.Care crezi ca este cea mai buna modalitate de a atrage cititorii , implicit de a avea trafic pe blog? 

Cuvintele cheie aduc trafic targetat dar la ce competietie este in acest domeniu trebuie sa pierzi foarte mult timp cu promovarea ramanand putin timp pentru a scrie, motiv pentru care foarte multi bloggeri posteaza tampenii pentru a sustine blogul pe linia de plutire. Postarile cu link de referinta aduc ceva trafic si daca se targeteaza postarea cu continutul atunci e posibil sa ii ai si pe viitor. 
Retelele sociale iti aduc in masura in care esti activ si ai o lista formata. O parere subiectiva si personala la acest punct este ca blogerii sunt cei care ofera continutul pe baza caruia traiesc ca niste "sugative" restul...si de aceea nu mi se pare corect ca tot cel care creeaza trebuie sa se si promoveze, sa optimizeze...etc 
Toate aceste lucruri dauneaza grav calitatii continutului! 

5.Ce insemna a scrie pe blog atunci cand ai postat primul articol in blog? 

Primul articol....se intampla acum multi ani in urma cand in joaca cu un verisor am creat un blogspot cu poze deosebit de expresive si sub fiecare poza compuneam fiecare versuri sau fraze. 
Primul articol mai "serios" a venit mult mai tarziu si a exprimat o parte din cunostintele acumulate in mediul online corelate cu cunostintele din offline. Un pic de mandrie, multumire si evident placere. 

6.Ce ai inteles in plus fata de acea perioada de inceput cand ai scris primul articol fara de astazi,cand esti la al n-lea articol postat in blog? 

De atunci si pana acum au trecut ani. Am inteles cu mult mai multe doar ca nu prea mai are cine sa citeasca si sa inteleaga. Cam toti stiu!:) 

7.Ce sfaturi ai oferi unei persoane care si-ar incepe astazi un blog si ti-ar cere niste sfaturi ( nu fi zgarcit cu raspunsul la aceasta intrebare ) 

Scrie ca si cum ai scrie pentru tine, nu te gandi la ce vor crede ceilalti, pune-ti ideile in ordine si transpune-le in scris si doar la sfarsit rectifica pe unde crezi ca este nevoie. 

8.Care este tema centrala despre care ai vrea sa vb in postari si discutii mai dese? 

Internetul, ideile de afaceri, o privirea filozofica si incercarea de a intelege ce? de ce? cum? oamenii sunt foarte superficiali, au tendinta de a perpetua ceea ce aud fara sa gandeasca si mai rau ca sustin fara sa cunoasca. In plus judeca fara sa inteleaga. 
Despre ce sa vorbim? Despre tot si toate! 

9.Aceste raspunsuri se vor posta in 99boguri si dorim ca acest articol sa poarte un titlu ales de tine.Ce titlu ai pune acestui set de intrebari? 

Eu si Blogurile - "Orbul care Vede" 

10.Aceste intrebari si raspunsuri se vor posta in 99bloguri purtand un titlu ales de tine la punctul 9.La aceste intrebari vor raspunde si alte persoane.Te rog scrie o intrebare la care va raspunde cel care va completa intrebarile de mai sus plus intrebarea ta.(indiferent de tema,interes..o intrebare la care sa raspunda urmatorul) 

Daca ai avea posibilitatea sa transmiti mesajul tau unui milion de romani ce le-ai spune? 

Nota* Acest articol INTERVIU: Eu si Blogurile - "Orbul care Vede" a fost adaugat in 99bloguri prin optiunea adauga interviu

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements