Un produs Blogger.

Drumul propriu - experienta unica a vietii

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Trezit de un gand de duca stau pe marginea patului si 'curg' printre mormane de cuvinte cu viteza linistei sadita de prima stea pe cerul noptii.
Drumul este al pasilor de urmat si nu pasii sunt ai drumului pe care-l urmaresc.

Drumul dintre mine si lume este mai degraba o carare cu punti de urme de pasi. Drumul fiecaruia este o intrupare a unei dorinte din capul unei idei cu aplecari generale despre modul in care propriul corp sa fie implinit de propria viata.
Multi dintr noi si-au gasit drumul in viata, doar ca acel drum de multe ori a fost atat de indreptat si curatat de altii incat multi dintre noi daca l-am fi descoperit inaintea celui care este acum pe el am fi fost indemnati sa credem ca este un drum atat de comun incat nu duce nicaieri.
Cati oameni atatea drumuri in viata.

Speranta poate dirija vointa spre orientarea catre un drum propriu in viata. Dar niciodata nu poate ajuta la indeplinirea sarcinii de serviciu in compania unei asemenea activitati numita - viata ta.

P.s. Cred ca drumul fiecaruia in viata este dat de cat de mult se simte liber cu el insasi si fara a se impiedica de altii pe propriul sau drum.

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements