Un produs Blogger.

Imi explica si mie cineva de ce asa?

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Actorul acestei situatii sa spunem ca-l cheama Gigi ( fara nici o aluzie, se stie :) ) si este un muncitor trudind din greu si satisfacandu-si poftele pe cat posibil.

Acest Gigi al nostru fumeaza. Fumeaza tigari ( dar ce bah, poate sa fumeze si altceva? Da, poate sa fumeze de exemplu etnobotanice, asa cum fumezi tu ). 

Gigi al nostru nu fumeaza ceea ce fumeaza toata lumea care cica se respecta ( vrajeala, se merge pe principiul : de ce sa dau un 9 lei pe un pachet de Vice.. si sa nu mai pun eu un 3 lei si sa iau un kent, nu?) ci fumeaza niste tigari romanesti.
Si acum vine intrebarea din titlul acestui post : imi explica si mie cineva de ce gigi al nostru cand nu are bani fumeaza vesnicile tigari cu nume de fecioara romaneasca iar cand mai aduna un rest de la paine si Libertatea ( libertatea a disparut de mult a fi un ziar de aceea nici nu am scris ziarul Libertatea ) isi cumpara repede un kent? El care maine dupa ce va termina pachetul de kent nu va avea nici macar un chistoc din cele romanesti?
Cum vine asta? Si mai ales: de ce asa?
Nota: intotdeauna daca exista un Gigi mai exista alti 1000 de Dorel-i mai ceva ca GIgi nostru, corect?

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements