Un produs Blogger.

Toamna in Romania

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?


In primul si primul rand ma mandresc ca sunt romanca. De ce spun asta? Intrucat intru in contact cu oameni din diferite parti ale lumii, iar de multe ori intram in discutii referitoare la tarile noastre de origini. Nu o data, am fost intrebata “cu ce pot demonstra ca Romania este o tara atat de frumoasa?” Am raspuns cu mandrie ca Romania merita vazuta, nu laudata. Motivul?... Frumusete si diversitate de forme de relief, istorie si edificii istorice din diferite ere istorice, cultura in multele ei  formele de manifestare........De aici am ajuns la anotimpuri…Si anotimpurile… Romania are patru anotimpuri, un cer plin de stele, zi de vara lunga…Si toamna cu culorile ei superbe. Of, toamna in padurile romanesti…este un adevarat rai pe pamant si intotdeauna voi visa si ma voi plimba printre culorile toamnei…
Toamna, natura incet, incet isi reduce din activitati, pregatindu-se pentru o noua etapa. Totul se transforma intr-un peisaj mirific, unde jocul de culori are o libertate aparte fata de celelalte anotimpuri. Poate, frumoasa si distinsa, toamna, are un privilegiu si un libertinaj aparte, facand-o de foarte multe ori muza multor creatii.
Natura asa cum este ea, trecand prin multe transformari ne incanta privirea de fiecare data. Pentru a citii si a afla mai multe detalii, faceti click aici.

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements