Un produs Blogger.

Populeaza-ti site-ul

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Titlu articol: Populeaza-ti site-ul

Descriere articol (minim 200 caractere)

Salut,ai un site/blog/forum pe care nu prea intra lumea?.Hai sa-ti zic care este problema,site-ul tau nu este cunoscut.HEI! cu programul de afiliere KissCs iti poti face site-ul foarte cunoscut!.Inscrie-te si tu in programul nostru de afiliere chear acum
Nu conteaza ca ai subdomeniu,domeniu,host platit,host free,noi te vom ajuta sa il populezi in cateva zile

MICA DESCRIERE DESPRE PROGRAMUL KissCs

Promovare gratuita Banner Exchange Schimb de Banner 

•KissCs.NeT Banner exchange va ofera posibilitatea de a gestiona eficient spatiul publicitar de pe site-ul dumneavoastra astfel incat sa corespunda intereselor de dezvoltare ale afacerii. 

• Modalitatea este cat se poate de simpla: un sistem gratuit de banner exchange prin care aveti ocazia de a va promova afacerea sau imaginea firmei dumneavoastra prin intermediul internetului. 

• Priviti aceasta ca o oportunitate de a crea legaturi de afaceri care sa lucreze pentru dumneavoastra. Afisarea banner-ului pe alte site-uri are un scop foarte precis: mai mult trafic pe site-ul dumneavostra. Aducand mai mult trafic va puteti imbogati lista clientilor si / sau a colaboratorilor. 

•Inscriete in sistemul banner exchange KissCs.NeT si noi ne ocupam de bannerul tau astfel ca el sa apara in zeci de site-uri gratuit, fara ca dvs sa tineti zeci de bannere pe site. 

•Trebuie doar sa va inscrieti, adaugati in site-ul dvs bannerul primit care se va modifica in functie de afisarile fiecarui site inscris si beneficiati automat de schimb de banner cu toate site-urile inscrise in sistem. 

•Afisarile bannerului dvs pe alte site-uri se face in functie de cat este afisat bannerul nostru pe site-ul dvs. Cat si de nr-ul de clickuri date 

•Sunt acceptate bannerele marimea 468 x 60 px 

•NU SE ACCEPTA BANNERE PORNO. Inscrieti-va acum si primiti 1000 afisari .

INSCRIE-TE CHEAR ACUM DAND CLICK AICI! http://kisscs.net/banner-exchange.php

Keyword-uri ( minim 5 cuvinte cheie ): -

URL: http://kisscs.net/banner-exchange.php

Nume: kisscs
Judet: Constanţa

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements