Un produs Blogger.

Pentru ce afaceri pe internet?

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Buna intrebare! Studiile arata ca pana la aparitia internetului exista regula 90/10 conform careia 10% din oameni detineau 90% din bani. O si mai apriga statistica spunea ca 95% din oamenii care ajung la varsta de 65 de ani sunt dependenti de ajutorul social.
Dar odata cu aparitia internetului aceste reguli au fost spulberate. Acum practic orice om cu o idee buna, foarte important, am zis cu o idee buna poate sa-si asigure venituri incredibile cu ajutorul acestei extraordinare unelte care este internetul.
Get cash from your website. Sign up as affiliate.
Dupa caderea zidului Berlinului, a inceput si noua era a informatiei. Acum cine detine informatia detine puterea. Iar cel mai important instrument al acestei noi ere este evident, internetul
Aparitia internetului a transformat lumea intr-un sat. Informatiile circula cu viteza luminii de la un capat al altuia al globului pamantesc. Poti lua legatura instantaneu cu o persoana aflata la antipozi, cu costuri minime, aproape gratuit.
Totusi, ca orice unealta, depinde de cel care o foloseste obtinerea rezultatului final. Daca stii cum sa folosesti resursele imense de informatii si viteza comunicarii, practic poti ca intr -un timp relativ scurt sa-ti creezi propriul imperiu virtual, iar veniturile tale sa depaseasca cele mai indraznete visuri.
Si totusi … Pentru ce afaceri pe internet?...
Mai multe detalii despre acest subiect gasesti aici sau pe Afacere pe internet?

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements