Un produs Blogger.

Salutare! Sa va spun o veste buna?

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Salutare,
nu stiu cati dintre voi sunteti conectati la acest blog. Nu stiu cati au urmarit evolutia acestui blog de la prima postare si pana astazi. Intotdeauna am sustinut cu ajutorul optiunilor oferite de acest blog, promovarea altor bloguri.


Stiu ca a venit timpul sa ne "tundem", sa ne schimbam hainele si sa mergem la petrecere. Pentru acest efort vom fi in stare incepnad de maine. Astazi inca mai depanam amintiri de cum am inceput, ce am dorit si ce am primit in astia 2-3 ani de 99bloguri.


Pe scurt: maine vom schimba in totalitate design-ul acestui blog, vom migra pe propriul domeniu si vom incerca sa oferim servicii si optiuni mult mai atractive si de durata tuturor celor care vor veni alaturi de noi. 


Maine vom afla daca pastram numele de 99bloguri sau vom schimba cu totul acest blog.

Ce tre sa stiti este ca daca pana acum evolutia a fost mai degraba o miscare impinsa, de maine lucrurile vor lua o directie clara, plina de culoare si departe in dorintele noastre de promovare.

Subiectul blogului se va pastra. Incercam sa dezvoltam o modalitate de promovare mai intensa si totodata multumitoare pt toti cei care vor merge alaturi de noi, impreuna cu 99bloguri.



Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements