Un produs Blogger.

Improve Your Images - instrument de imbunatatire a pozelor

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Astazi scoatem din tolba cu surpriza destinate imbunatatirii imaginii o informatie care ar trebui stiuta si folosita de toti acei care distribuie, incarca, posteaza imagini, poze in blog-uri, site-uri.Toti cei care au blog-uri si site-uri se cam feresc sa adauge imagini de dimensiuni mari dintr-un simplu motiv : la deschiderea link-ului incarcarea se va face destul de greu si astfel vizitatea paginii respective poate sa creeze un disconfort celui care o deschide.

Improve Your Images este un instrument foarte util, practic si simplu de folosind fara a avea nevoie sa descarci diferite soft-uri si fara crearea unui cont.Intr-un interval foarte scurt de timp iti poti imbunatatii contrastul si culoarea imaginii dorite de a fi postate sau pur si simplu pastrate in calculator.
Ce trebuie sa faceti este doar sa alegeti imaginea pe care o doriti imbunatatita , incarcati aceasta imagine si in cateva secunde o puteti descarca gata optimizata si imbunatatita.Modificarea asupra imaginii se face doar luand in calcul optimizarea si imbunatatirea imaginii fara a modifica dimensiunea sau alta caracteristica a imaginii.
Mai jos am postat o imagine "inainte" si "dupa" sa-ti poti da seama cum si de ce am "cantat" in cuvinte acest nou instrument de imbunatatire a imaginii.
Improve Your Images - instrument de imbunatatire a pozelorImprove Your Images - instrument de imbunatatire a pozelor
                                                inainte                                                 dupa
Acum este randul tau sa-mi poti spune daca ai idee si de alte asemenea instrumente cu ajutorul carora am putea optimiza si imbunatatii o imagine.Tu ce programe, site-uri folosesti pentru optimizarea si imbunatatirea unei imagini inainte de a o posta in blog sau pur si simplu dupa ce o descarci din aparatul foto?

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements