Un produs Blogger.

Flori, fete sau baieti!

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

        A trecut nebunia cu martisorul si s-au golit trotuarele si piata in Berceni la Big. Ajung foarte repede acum la metrou, adevarul e ca am dat jos si kilogramele in plus de haine! Doamne ce bine e!
       Acum ce mai urmeaza? La ce mai facem si noi coada? Parca incepusem sa ma obisnuiesc...asa cu aglomeratie, cu lume turbata... Stau acum si imi amintesc cu nostalgie la cozile frumoase si aratoase de Craciun, rebeliune, Sf Ion, sfintii cu indragosteala, martisor. A fost asa luna de luna....acum ne potolim?
        Prea multa liniste ... m-am plictisit de babele incurca lume dimineata la ora 8! Vreau o coada noua! 

       Au aparut tiganci si alte babe cu flori de primavara, ele ce mai fac galagie pe acolo ca vad ca nu se inghesuie nimeni sa le cumpere! 
       Apropo de asta! Continuarea o gasiti  pe PUNCTUL DE PE "i"

Din partea casei:

5 comentarii:

Hrista spunea...

titlul pus de tine imi aduce aminte de un joc din copilarie : flori, fete si baieti.

Chiar ma gandeam ieri sa incerc sa aduc in prim plan jocurile copilariiei, mai exact, sotronul. Cand ti-am citit titlu postului adaugat de tine m-am bucurat si chiar mi'am spus : wow, d-ra asta chiar mi-a citit gandul meu de ieri..:) ai fost pe aproape.

O sa vina nebunia din preajma sarbatorilor. Vom vedea in anul asta, indiferent de coltisor din tara asta o mare aglomeratie de bisnitari cum nu a mai vazut Romania de mult..facem pariu?

Unknown spunea...

Sunt sigura ca asa va fi!
Initial sa stii ca vroiam sa pastrez titlul pentru o alta postare...cu referire la copilarie! Dar gasesc eu altceva! Si uite ca ti-am citit gandul! :)))

Hrista spunea...

vad ca nu esti numai o bloggerita isteata, esti si o d-ra cu perspicacitate..ma bucur ca faci parte din 99bloguri.
Uite ca incepem sa ne cunoastem, incet dar sigur. Daca nu era 99bloguri nu ajungeam sa-ti spun aceste lucruri si mai mult, sa-ti citim gandurile noi, astia care mai 'practicam' vizitarea pe 99bloguri. ::)

Unknown spunea...

Nu inteleg de ce lumea nu e activa pe aici! Din mom ce te abonezi la ceva o faci pentru ca iti place si pentru ca esti interesat!
Ei bine si cum iti arati interesul daca nu atunci cand participi?

Hrista spunea...

mai lasam putin timp sa se adune personalitatile si incepem sa facem curatenia de primavara.
vom aduga o noua ,mica conditionare: cel care intr-un interval de o saptamana nu posteaza nimic in 99bloguri vor fi eliminati din 99bloguri.

ai putina rabdare, lucrurile prind viata numai dupa o perioada de rabdare, dorinta, intentie, asemeni "buchetului" de raze primit in fiecare zi de la soare.. tre sa astepti dimineata, sa nu fie ploaie, ...:)

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements