Un produs Blogger.

Blogurile incep sa devina site-uri cu design de magazin online

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Blogurile au devenit site-uri iar site-urile s-au transformat in magazine online. Evolutia blogurilor, mai ales in Romania, a pastrat tonul imaginii unor bloguri de afara.
Nu am inteles de ce un blog personal tinde sa-si adauge zeci de categorii atata timp cat subiectul blogului este unul personal.

Cat timp cat iti postezi gandurile, postarile intr-un blog acesta devine o cale de exprimare directa cu toti cei care iti citesc blogul. Cand incepi sa adaugi poze , videoclipuri si muzica noua pusa pentru download deja incepi sa-ti imparti blogul cu blogurile de la care aduni aceste informatii.

Circularea informatiei pe net este atat de mare incat nu ai putea sa postezi articole de pe alte 2 bloguri cu subiecte la zi si in blogul tau. De aceea este indicat ca sursele de inspiratie sa fie cat mai creative si sa incepi sa gandesti in termenii bloggingului acceptat de catre tine la nivelul pe care-l ocupi in acest moment. Acest loc iti este dat de dorinta pe care o simti in momentul de a deveni cat mai activ in online.

Informatia noua dar copiata ( si mai ales fara specificarea sursei de inspiratie ) iti scade sansa de a gandi in timp real fata de cerinta online-unului.
Renunti sa mai gandesti ce subiecte pot prinde viata in postarile tale asociate cu informatia vehiculata prin online si incepi sa-ti selectezi fara a avea o analiza proprie subiectele postate. Incepi sa duci mai departe ceea ce doresc sa transmita acele bloguri de unde te inspiri uitand ca timpul si efortul tau ar trebui indreptat spre exprimarea inspiratiei proprii.

P.s. Cele mai obositoare bloguri imi par cele care transmit stiri din muzica, teatru langa alte postari cu papuci si fustite de vanzare.


Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements