Un produs Blogger.

CUM FACEM BANI ONLINE?

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Afacerea online inseamna mult mai mult decat ceea ce gasiti, mai in toate siturile, despre castiguri online. Este destul de greu, dar exista si castiguri adevarate. Este nevoie de multa munca, ambitie, esecuri si din nou foarte multa munca. Azi esti sus maine esti jos. Unde este vorba de bani este si o lupta acerba, dar si multa minciuna...
Metode de a face bani pe net sunt nenumarate, dar primul lucru pe care trebuie sa-l  intelegi  este acela de a nu incepe o afacere pana nu te lamuresti din toate punctele de vedere. La inceput, de a incepe afacerea, trebuie sa analizezi piata... Este o mare greseala sa crezi ca afacerea ta iti aduce bani foarte repede, dupa terminare unui site sau blog. Iti trebuie o promovare foarte buna, rabdare, concentrare si incredere ca vei reusi. Iti spun toate astea intrucat nu toata lumea se pricepe la orice. 
Este necesar sa sti ce domeniu sa alegi, pentru ca banii vor venii in functie de ceea ce vinzi si cum iti vinzi marfa, produsul. Dupa crearea unui site sau blog, vei vrea sa castigi bani din diferite programe, precum AdSense sau prin afiliere... (mai multe detalii gasesti aici).

Din partea casei:

1 comentarii:

Hrista spunea...

o intrebare care apare din ce in ce mai des pentru toti cei care petrec ore in fata calculatorului...trebuie sa intelegem ca pentru a avea ceva trebuie sa dam ceva.. Timpul inseamna bani. Dar si invers este valabila formula : bani inseamna timp.

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements