Un produs Blogger.

De ce ne intoarcem intotdeauna la prima data

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

De multe ori ceea ce gandim despre un anumit lucru poate sau nu sa implice lucrul respectiv.
A gandi cum sa te promovezi prin 99bloguri poate sa fie un exercitiu destul de simplu si care intotdeauna poate sa implice si blogul pe care-l detii in prezent.
Sau te poti gandi cum sa nu produca promovare indepartand chiar si cativa doritori sa-ti vizualizeze blogul.

Mai pe intelesul tuturor orice mijloc care poate produce promovare trebuie sa fie si insusit astfel incat ceea ce distribui sa includa si o farama de informatie, sa fie corect argumentata si sa exprime exact dorinta pe care o vrei exprimata.
Aceasta dorinta lipseste cu desavarsire si mai mult decat atat nici nu incercam sa facem ceva in acesta directie.

Ce este de facut in situatia asta?
Sa avem rabdare sa intelegem exact contextul si cerintele modului de a putea sa profitam in urma unor avantaje create, in cazul de fata a postarii prin 99bloguri.
Si acum ceva timp in urma ( mai exact vreo 6 luni ) aveam inscrisi in lista co-autori 99bloguri un nr de 88 de autori de bloguri cu drept de publicare si in 99bloguri.
Acum avem un nr de 82 de co-autori care pot face din postarea in 99bloguri o sursa sigura de citire pentru blogurile lor.
Si atunci, si acum nr de oameni care inteleg acele lucruri foarte simple , si anume : cum trebuie sa posteze si mai ales ce trebuie sa posteze reflecta exact si modul lor de a percepe 'viata' de blogger in blogurile lor.
Am stat si am analizat si am ajuns la concluzia ca este mai bine sa pastram 2 dintr-o suta decat sa deschidem portite pentru 1000. Motivul? De regula, ceea ce se posteaza pe 99bloguri sunt franturi de fragmente care fac trimitere spre subiectele postarii in chiar blogurile unde aceste fragmente se pot gasi detaliate.

Nu insistam sa rapim timul cititorilor de pe 99bloguri prin trimiteri de vizite pe alte bloguri care nu pot face obiectul unei scrieri care sa satisfaca nevoile si 'brand-ul' impus de 99bloguri.
Astazi vom elimina toti co-autorii 99bloguri ( sper sa fie ultima data ) urmand ca fiecare sa primeasca un mail clar despre ce se asteapta de la fiecare.

Cei care se vor conforma noilor reguli de postare isi vor mentine pozitia de co-autori cu drepturi totale asupra postarilor in 99bloguri. Ceilalti vor intelege ca s-au eliminat singuri prin lipsa de seriozitate de care au dat dovada.

Pam-pam! ;))

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements