Un produs Blogger.

Recenzie cu intuneric....

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Se pare ca ati lenevit de tot! Rusinica! Dar ca sa va dau un elan, ca cerb nu am gasit, pentru week-end, va invit sa cititi recenzia facuta de Razvan!

Maestrul se depaseste pe sine. Alaturi de Peter Straub, King tese actiunea purtata pe mai multe planuri, astfel incat sa mentina cititorul intr-o permanenta tensiune. In voluminoasa “Casa a intunericului” regasim elementele clasice ale unui roman politist, imbinate genial cu acea “lume paralela” caracteristica lui King, acea “Bu-luna” prezenta in “Povestea lui Lisey”, denumita mai simplu, “Teritorii”, in cartea de fata.

In urma unor misterioase si macabre crime, copii de 6-7 ani sunt gasiti morti si partial mancati. Parintii victimelor primesc niste colete care contin fie parti din corpurile mutilate, fie descrierea ultimelor momente de viata ale micutilor, facuta chiar de catre ucigas. Nu exista niciun suspect, iar politia locala incearca in zadar sa descopere faptasul. Asasinul ne este demascat de catre autor inca din debutul romanului, pentru ca nu aceasta este marea surpriza a romanului. Criminalul pune mana pe un copil super-dotat, pe care il tine prizonier in “Teritorii”. 

Continuarea pe PUNCTUL DE PE "i"

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements