Un produs Blogger.

Suntem prieteni, dar nu prea!

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Voi aveti prieteni? Si eu! Prietenii se impart in foarte multe categorii, iar unii ar spune ca prieteni (adevarati) sunt doar putini. Eu ii numesc generic, prieteni. Nu adevarati, nu falsi, nu fosti si asa mai departe. Nu despre conceptul de "prieten" vorbim astazi. Astazi vreau sa vorbim despre cum isi vorbesc prietenii. Cred ca suntem unici, noi, romanii. Va spun imediat de ce.

Suntem singurii care injuram ca la usa cortului. Si nu pentru ca injurarm terte persoane, ci mai ales pentru ca ne injuram intre noi. Intre prieteni. Cu cat esti mai apropiat de un prieten, cu atat il injuri mai rau. Mie mi se pare paradoxal.Hai ma da-te-n gatu` ma-tii mergem si noi la o bere? Nu vi se pare foarte cunoscut? Cum Dracu` se face ca ne injuram intre noi ca la usa cortului, de unde si de cand moda asta senzationala? A devenit atat de normal incat daca nu iti injuri prietenii, ei incep sa creada ca ai ceva cu ei, ca esti suparat...

Ce pi*da ma-tii mai faci, ma? Asa incepe o discutie cu un prieten bun pe care nu l-ai mai vazut de mult timp, sau cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme. Hai ma da-te Dracu` sa iesim si noi la un suc! Si cam asa se incheie aceeasi discutie. Spuneam mai devreme ca injuraturile se impun in relatia de prietenie, mai ales intre barbati. Nu spun ca mi se pare normal, ba dimpotriva, dar daca nu il injuri, prietenul tau va incepe sa creada ca esti suparat. Iti arati afectiunea si apropierea, injurandu-l. Dubios!

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements