Un produs Blogger.

Cum sa curatam mocheta

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Titlu articol: Cum sa curatam mocheta 

Descriere articol (minim 200 caractere)

Instant Clean lanseaza campania de curatarea a mochetelor si covoarelor Prezentate intr-o gama variata de culori si modele, covoarele si mochetele sunt utile, confortabile si calduroase iar daca le acordam atentia cuvenita, durata lor de viata poate atinge zece ani. Daca ati ales sa placati pardoseala unui spatiu cu mocheta sau covoar, atunci va sfatuim ca inca din faza de achizitie sa cereti cat mai multe informatii despre modul in care se curata si se intretin aceste bunuri. Desi nu este vizibil cu ochiul liber mocheta poate deveni una dintre cele mai murdare zone din spatiul de locuit pentru ca zilnic pestea ea se aseaza particule de praf, nisip, mâncare, stropi de lichide si bacterii. Pentru siguranta sanatatii si confortului dvs., Instant Clean va consiliaza in vederea adoptarii celor mai bune metode de curatare a mochetelor si covoarelor. 
articol curatenie mocheta instant covor

ASPIRARE Prima si cea mai utilizata metoda de curatare, este aspirarea si este recomandat ca acesta activitate sa se faca cel putin o data pe saptamana, uneori chir de mai multe ori daca traficul este intens. Prin aspirare se extrag particulelor de nisip si praf stationate la baza mochetei, lasand in urma fibrele texturii catifelate si stralucitaore.

Keyword-uri ( minim 5 cuvinte cheie ): firme curatenie, firme de curatenie, firma curatenie, firma de curatenie, curatenie generala, curatenie locuinte, curatenie vile, curatare canapele, curatare fotolii 

Sursa articol:

www.instantclean.ro

Nume: Instant Clean
Judet: Ilfov

Nota* Acest articol Cum sa curatam mocheta a fost adaugat in 99bloguri prin optiunea adauga articol

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements