Un produs Blogger.

Trimiteti boii sa pasca 'dragostea' voastra in alta parte

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Exercitii de auto intelegere in aceasta seara.

Daca ti-as spune la prima intalnire ca daca ma faci gelos te calc in picioare ai mai accepta si a 2 intalnire? Nu. Corect.
Dar daca te-as lasa sa te imbeti cu emotia pe care o simti si anume aceea de a fi cu cineva iar sufletul tau simte ceva ce n-a mai simtit pana atunci? Te-ai mai intalni cu mine si la a 2 intalnire? Da. Corect.

O fatuca a fost batuta in holul unui hotel din Pascani. Nu de maica-sa, nu pentru ca a cazut si a 10 oara bacu' lu' Funeriu, ci pur si simplu dintr-o 'dorinta' de exprimare impotriva unei realitati existente intre ea si prietenul ei.

Cand ai un bou langa tine invita-l sa pasca pe pejisti unde pasc alti boi. Numai asa poti sa-l recunosti cat este de bou daca paste in liniste sau se comporta ca un bou. Ori lasa-l in grajd ori de cate ori faci vreo plimbare. Vad multi boi prin masini si la semafoare care cauta cu dorinta animalica culoarea rosie.

Fa, te iubesc, d-aia ti-am tras-o atat de pervers ca ma dor pumnii de la cate picioare in cap ti-am dat!

P.s. Generatia Facebook este dispusa sa-si piarda virginitatea si pentru un bilet la concertul lui Bierber. Si atunci tu, cel care nu cunosti cine-i ala Facebook nu este normal sa-ti omori temerile in capu' tarfei daca ea te insala cu misteriosul Facebook.

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements