Un produs Blogger.

Sfaturi de neurmat

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

Ati observat ca sunt o gramada de site-uri, reviste, emisiuni specializate pe sfaturi in relatia de cuplu, in alimentatie, in relatia cu prietenii, cu parintii, cu bunicii, cu animelele, cu strainii? Pe langa aceste site-uri/ reviste mai sunt si altele care au rubrici separate dedicate acestor "probleme".

Sa zicem ca te abonezi la un site sau 2 pentru horoscop sau pentru reteta saptamanii sau mai stiu eu pentru ce noutati ai fi interesat si cand te trezesti cu mail-ul plin de toate imbecilitatile! Marea majoritate a articolelor de  genul, daca nu chiar toate, (nu am fost prea atenta si nu am facut un studiu in sensul asta ) sunt dedicate atentiei femeilor. 

Titlurile articolelor, normal, sunt foarte "interesante", ai impresia ca descoperi cheia succesului si al vietii fericite pana la adanci batraneti cand colo dai numai de idei tampite si stupide. Uneori stau si ma gandesc cum au avut voie sa publice astfel de articole! Randurile si sfaturile alea am impresia ca sunt destinate unor primate pe cale sa se dezvolte, sa se transforme in oameni. Cred ca nici ele nu au nevoie de asa ceva!


Continuarea pe Punctul de pe "i"

Din partea casei:

12 comentarii:

Hrista spunea...

asta se intampla si in cazul multor bloguri.
Este acea 'boala' americana de psihohogie a omului 'renascut' care tre sa invete cum sa manance, sa bea, sa iubeasca. Doar ca pana iti spun si afli tu tre sa citesti o adevarata biblioteca si sa cheltuiesti si o gramada de bani.

Sfatul pe care ti l-as putea oferi cu draga inima ( imi plac articolele tale ) este aceea de a putea folosi un director de feed-uri sau o abonare printr-o adresa de mail , alta decat cea folosita de obicei.

Hrista spunea...

sau poti sa-ti creezi propriul buletin de stiri prin alegerea unor categorii dintr-un blog sau site. Si tot ceea ce se publica in acele etichete le poti vedea / citi
pune-l pe batranul google ;) ' sa-ti vorbeasca' despre 'newpaper reader' ori 'new creat personal newpaper'

Unknown spunea...

Multam pentru informatii! Incep documentarea...si ma bucur ca iti place ce citesti la mine!

Hrista spunea...

exista in 99bloguri un post despre cum sa te abonezi la diferite bloguri / site-uri. Postul este inclus in categoria website.
Asteptam sa ne spui ce anume ai gasit si daca esti multumita.

Unknown spunea...

Am adaugat deja o forma de abonare prin email. Imediat caut si in arhiva

Hrista spunea...

sa ne trimiti si noua un link :)

lista de dorinte? Prietenii stiu de ce..

Unknown spunea...

Lista de dorinte va fi gata ceva mai tarziu...adica pe seara!

Cine vrea sa primeasca noutatile pe mail poate doar sa isi adauge adresa si confirme autentificarea!
Asa ca va rog sa intrati pe http://punctyochana.blogspot.com !

Hrista spunea...

asteptam cu interes lista ta de dorinte..

Ma voi gandi sa putem distribui o lista de dorinte completate de fiecare dintre noi. Dupa completare se va putea posta in blogurile urmatoare, strangand cat mai multe dorinte ( o lista de dorinte sub forma unei lepse ) va bagati?:)

Unknown spunea...

Dap. Normal! Da..clar ar trebui toti utilizatorii 99bloguri sa se bage in treaba asta!
Poate stabilim un plan diseara despre asta!

Hrista spunea...

sa putem stabili trebuie sa avem o schema, tactica, model creat si discutat de toti. Tu cum ai vedea lista de dorinte distribuita pe toate blogurile? Astept sugestii si..reclamatii

Hrista spunea...

ma tot gandesc de ceva timp sa pot pune pe blog un concurs cu premii ( premiul ar fi un set de casti fara fir, tip radio ) si cred ca acum este timpul :)
Ideea ar fi destul de simpla. 99bloguri incepe printr-o dorinta urmat de ceilalti cititori si vizitatori. Concursul sa tina pe o perioada de 30 de zile. Fiecare va prelua lista de dorinte si isi va scrie si el dorinta, urmanda ca aceasta lista sa fie publicata in blogul lui. Odata postat in blogul lui cu trimitere 99bloguri va primi un link pentru acel post. Cel care va strange cele mai multe vizualitari va castiga perechea de casti. Ce spuneti?

Razvan Ianculescu spunea...

I`m IN

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements