Un produs Blogger.

Vinovati fata de ziua internationala a copiilor

Dai dovada de simpatie?

Iti place acest post?

De abia asteptam sa se implineasca ziua in care timpul prin prezenta lui in fiecare moment trait de noi sa fie numit ori 1 iunie - ziua internationala a copilului - 8 martie sau oricare alta 'sarbatoare' de unde se pot vedea urmele gratarului de data trecuta.
M'am intrebat de ce se trage atat de mult de o situatie care si-a pierdut ancorarea intr-o societate unde celula o reprezinta familia.

Noi sarbatorim ziua homo si ne alaturam acestui spectacol pretinzand ca suntem deschisi si acceptam orice.
 Multi dintre noi avem chemari si ganduri erotice cu sotiile prietenilor nostri, si totusi impreuna avem copii si ne gandim la fericirea lor.
Speram intr-o speranta lipsita de implicare si ne dorim ziua in care sexul sa nu mai prezinte riscuri sau grave interventii pentru eliminarea/stirparea unui prunc deja nascut.

Ziua copilului este doar in cazul in care familia reprezinta ceva iar locul tau acolo poate fi sprijinit pe efortul acceptarii responsabilitatilor.

Un om care nu-si asuma responsabilitati este un on lipsit de puterea de a-si conduce propria viata.
A fi copil inseamna a avea dreptul si sansa alegerii in urma caruia responsabilitatea se transmite familiei, deci grijii si dragostei ce o port parintii pentru copii lor.

Din partea casei:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Advertisements

Advertisements